Wat is een bulletjournal? De functies en opties voor het maken van uw eigen dagboek

Wat is een bulletjournal? De functies en opties voor het maken van uw eigen dagboek

Wat is precies een bulletjournal? In wezen is een Mylovelynotebook.nl niets meer dan een normaal notitieboek dat op zo'n manier wordt gebruikt dat u uw eigen persoonlijke planner, dagboek, notitiepapier, trackerprogramma of bladwijzers over meerdere pagina's kunt maken. In de meeste gevallen bevat een bullet journal twee, drie of zelfs alle vier deze componenten. In dit artikel leggen we uit waar je op moet letten in een goed tijdschrift en waarom. Ondertussen hopen we dat het proces u zal helpen de voordelen die een tijdschrift met zich meebrengt beter te begrijpen.

Wat is een bulletjournal?

Ten eerste, als het gaat om het ontwerpen van bullet journals, zijn er veel opties beschikbaar. Aangezien de enige echte specificatie die aan deze tijdschriften is gekoppeld, het type pen is dat u gebruikt om erop te schrijven, heeft u echt keuze te over. Of u nu de voorkeur geeft aan traditionele vulpennen of luxe kalligrafiepennen, er zijn gespecialiseerde journaling-pennen waarmee u een dagboek op maat kunt maken.

Vervolgens hangt het type papier dat je in je tijdschrift gebruikt af van de samenstelling van de journalistieke opleiding die je hebt. Schrijven op elk soort papier zal werken, maar er zijn specifieke soorten papier die meer geschikt zijn voor journaling. Als u bijvoorbeeld een speciale kalligrafie- of vulpen gebruikt, wilt u beginnen met schrijven op een glad en glad oppervlak. Dit zal je leven gemakkelijker maken als je begint met schrijven in je nieuwe dagboek; glad papier helpt u fouten te voorkomen bij het schrijven over ruwe of oneffen oppervlakken.

Meer info over dit artikel: Mylovelynotebook.nl