Hoe zet ik een trainingsacteur in?

Hoe zet ik een trainingsacteur in?

Hoe zet ik een trainingsacteur in? In eenvoudige bewoordingen is dit het proces waarbij iemand (een trainer of acteur) door uw productie loopt en aan uw acteurs uitlegt wat ze moeten doen om efficiƫnter te zijn in hun werk. Als je bijvoorbeeld een film maakt over het middeleeuwse Spanje, heb je een acteur die de rol van Kingpin speelt die pandjeshuizen aanvalt en hele steden opruimt met zijn leger. Het probleem hier is dat je acteurs niet weten wat ze moeten doen. Hoewel het niet per se slecht is om meerdere personages te hebben die verschillende taken kunnen uitvoeren, kan het behoorlijk verwarrend zijn als je veel zwakke spelers hebt die dezelfde taak proberen uit te voeren.

Hoe zet ik een trainingsacteur in?

Als je aan een tv-serie werkt, heb je misschien te maken met een groot aantal cameramensen en figuranten die ervoor zorgen dat je acteurs tijdens de hele show hun best doen Inzetten trainingsacteur. Er bestaat echter nog steeds het gevaar dat een van hen een paar schoten verknoeit. Om dit te voorkomen, dient u een trainingsacteur in te zetten. Als hij op de set verschijnt, weet iedereen precies wat hij gaat doen. Enkele voordelen van het hebben van een trainingsacteur zijn de volgende:

Er zijn veel andere voordelen die voortvloeien uit het gebruik van een trainingsacteur. De hierboven genoemde zijn echter enkele van de meest voorkomende toepassingen. Als je je afvraagt: "Hoe zet ik een trainingsacteur in?" het is omdat het gebruik van een van deze professionals het verschil kan maken tussen een succesvolle productie en een ramp.

Voor meer informatie zie: Hetsen & Visschers